Mobil: 20/9506-272
Fax: 69/301-024
7700 Mohács, Pécsi út 74.

Telephelyfejlesztés az SH-BAU Mérnöki Kft.-nél…

2011. október 21-én ünnepélyes megnyitóval átadásra került Mohácson az SH-BAU Mérnöki Kft.. új telephelye. Az új telephely a Pécsi út. 74. szám alatt található, amely Pécs irányából Mohácsra beérve, a város elején található a körforgalomtól 100 m-re, a kis MOL benzinkút mögött.

A fejlesztés az ÚJ SZÉCHENYI TERV támogatása nyomán valósulhatott meg. Az átadáson megjelentek mindazon üzleti partnerek, és szakági képviselők akik a munkájukkal hozzájárultak, hogy a telephely megvalósuljon. A telephely a használatbavételi engedélyt megkapta, így az iroda- és csarnoképület használatával a Társaság kulturált körülmények között tudja fogadni régi és leendő partnereit.

Az Irodaépület két szintes, ahol a földszinten található a könyvelő és a műszaki dolgozók irodája szociális helyiségekkel. Az emeleti szinten egy 12 fős tárgyaló terem kapott helyet közvetlen kijárattal egy tetőteraszra, valamint az ügyvezetői irodahelyiség is ezen a szinten található.

A csarnok 780 m2 alapterületű, 8 m belmagasságú. Itt a vállalkozás során használt zsaluanyagok, egyéb építőanyagok, gépek, járművek kerülnek tárolásra. A csarnok fala és tetőszerkezete hőszigetelt, így a fagyveszélyre érzékeny anyagok egyéb óvintézkedés nélkül is teljes körűen tárolhatóak.

 


 


Legújabb munkáink:


Pécs, Munkácsy M.u.10.-Tímár u.17. "A" és "B" épületek kivitelezési munkái

 

Mohács, Szent István u. 49. szrLaküépület és iroda kivitelezési munkái

 

Kárász, külterület 046/5. hrsz. Szénatároló kivitelezési munkáí

 

Kárász, külterület 046/4. hrsz. Fedeles Lovarda kivitelezési munkái

 

Budapest, XIII. ker. Csanády u. 4/A. 50 lakásos lakóépület szerkezetépítési munkái

 

Dunaújváros, Papírgyár u. 42-46. Dunacell Dunaújvárosi Cellulózgyár Kft.Szennyvíztisztítótelep műtárgyainak szerkezetépítési munkái

 

Dunaújváros, Papírgyár u. 42-46. Dunafin Kft. Dunaújvárosi Papíripari Szennyvíztisztítótelep műtárgyainak és Kezelőépület szerkezetépítési munkái
uj magyarorszag

 

ATP Kft.

 Referenciáink


Szerkezetépítés

monolit vb. szerkezetek: pillér, födém, fal, lépcső

Saját beruházás

Teljeskörű kivitelezés kulcsrakészre

Generálkivitelezés

Szerkezetépítés, építőmesteri munkák, szakipari munkák végzése

Látszóbeton

monolit vb. szerkezetek látszóbeton felületek kivitelezése